Slemmestad & Omegn Turnforening er en forening som holder aktivitet i Røyken og Hurum. Vi tilbyr gymnastikk og turnaktiviteter for alle aldre i breddegymnastikk og konkurransegrenene turn kvinner og turn menn samt troppsgymnastikk.

Slemmestad & Omegn Turnforening ble stiftet 16. november 2006 av Lotte Carita Berger. I 2015 flyttet foreningen til vår turnhall i Åros.
Vi er en frivillig organisasjon – og ligger under Norges Idrettsforbund, Norges Gymnastikk og Turnforbund, Buskerud Idrettskrets, Buskerud Gymnastikk og turnkrets og Røyken Idrettsråd. Vår hovedaktivitet er hjemmehørende i Røyken kommune.

Her nede leser du mer om våre trenere, hvem våre sponsorer og partnere er og hvem som sitter i foreningens styret.

Har du eller ditt firma lyst til å bidra? Ta gjerne kontakt med oss!

Turn er en krevende idrett å drifte, gruppene krever stor trenertetthet og høy fagkompetanse. Våre profesjonelle trenere er utdannet og har mange års erfaring innen turn og tropp, mange av dem reiste verden over for å delta i EM og VM. Hovedtreneren vår og stifter av SOT – Lotte Carita Berger – vokste opp i Slemmestad og har Kongepokalen og en helt eget turnelement i sitt navn.

Vi har en fantastisk gjeng med foreldre som stiller opp i dugnader og ved evenement. I tillegg får vi inn penger gjennom medlemskontingenter og treningsavgifter. Dessverre er det ikke nok til å dekke vanlig drift av foreningen (f.eks lønn og leie av treningslokalene). For å kunne tilby våre medlemmer et godt aktivitetstilbud og stabil drift av foreningen er vi avhengig av å få støtte av næringslivet. En av våre verdier er å kunne inkludere alle barn og ungdom (2-19 år) i idretten vår, uansett nivå, og tilby utøvere mulighet til å utvikle seg.

Vi trenger sponsorer for å kunne inkludere alle utøvere og å kunne tilby både bredde og konkurranse idrett for barn og ungdom framover.

Lotte Carita Berger – Stifter, Hovedtrener og Daglig leder
Grunnlegger og pådriver for turnforeningen. Lotte har bakgrunn fra apparatturn jenter og troppsturn. Hun har selv vært gymnast på høyt nivå – med mange år på landslag. Innhar Kongepokal – over 30 Norgesmestertitler – Europamester og Nordiskmester. Lotte brenner for vår idrett – og ønsker at flere skal kunne drive vår idrett i nærmiljøet. Lotte er også forbundsdommer i turnkvinner.
lotte(at)slemmestadturn.no / Tlf: 47 30 87 98


Marianne Erevik
Trener for våre partier i Turnhallen. Marianne har bakgrunn fra apparatturn jenter og troppsturn og freestyle disco. Hun har selv vært gymnast på høyt nivå – med flere år på seniorlandslaget for turn kvinner.

Tom Gullbekk
Tom Gullbekk
Jobber og brenner for apparatturn gutter. Han har trenerutdanning via Norges Gymnastikk- og turnforbund. Tom har bakgrunn fra turn, stup og skihopp.


Marina Kveksiene
Jobber på våre partier i turnhallen. Marina har vært gymnast på øverste nivå, og er fra Litauen. Hun har Master of Sports Certifiation fra  Sovjet Unionen. 


Sara Hagedahl Buljo
Trener på Gymlek 2-4 år, Basisturn4-6 år og Troppsturnpartiene. Ansvarlig trener for alle partiene vi har i gymsalen på Frydenlund Barneskole. Hun startet som gymnast – og har nå gått over til å være trener. Sarah har sikringskurs og Trener 1 fra NGTF’s trenerløype.


Hanne Øverby Haugen
Hjelpetrener på våre partier i gymsalen på Frydenlund Barneskole. Hun har tidligere selv vært aktiv gymnast hos oss, og turnet både apparatturn og troppsturn.

Alle som sitter i foreningens styret gjør dette helt frivillig og ved siden av sine daglige jobb. Den store motivasjonen er å tilby barn og ungdom i Røyken og Hurum turnaktiviteter av høy kvalitet i vår Turnhall og på Turnloftet. Idrettsglede og personlig utvikling er drivere for våre utøvere, trenere og styret. Alle våre trenere har utdanning og får betalt for den viktige jobben de gjør. Foreningen er også sterkt avhengig av den fantastiske dugnadsånd våre medlemmer og foreldre har, noe Slemmestad & Omegn Turnforening er veldig stolt av!


Marlou Beulens – Styreleder
Våren 2015 ble Marlou styreleder. Hun flyttet med samboer og 2 barn fra Nederland til Norge i 2010 og bor nå i Åros. Sønnen hennes trener apparatturn 4-5x i uka, dattera trener 3x i uka. Utdanningen og erfaring i markedsføring & kommunikasjon tar hun med i foreningen. Ta kontakt via leder(at)slemmestadturn.no.


Magne Stubberud – Nestleder & Øknonomi
Våren 2015 ble Magne nestleder. Han bor i Hurum med familien sin og har en datter som trener apparatturn 4-5x i uka. H.C. Petersen AS er heldig med en sånn dyktig økonomisjef, og SOT er heldig med hans kompetanse og gode humør!


Mari Myhrene – Styremedlem
Mari er styremedlem siden våren 2015 og har mye erfaring med å styre og ordne i forskjellige foreninger.


Egil Lunde – Styremedlem
Egil har vært styremedlem fra starten i 2006. Han er stifterens samboer og datteren deres trener apparatturn 4-5x i uka. Egil er fantastisk flink til å forbedre ting i hallen, alltid på utkikk etter hva som kan bli bedre. Han lager gjerne tilpassede apparater eller finner på lure løsninger.


Vidar Grimsen – Styremedlem


hurumsport.no – partner for turnforeningens treningstøy og defileringsdresser med logo til våre utøvere og trenere

Gjensidige Stiftelsen – sponsor av nytt utstyr og nye apparater til turnhallen vår (tildelt kr. 1.000.000,- i desember 2016)


Sparebankstiftelsen DNB – sponsor av grop-prosjektet i turnhallen vår (tildelt kr. 300.000,- i desember 2016)

  • Bli medlem

    Registrer deg som medlem og meld deg på til treningspartiene.

    Les mer
  • Timeplan

    Oversikt treningspartiene