Slemmestad & Omegn Turnforening er en forening som holder aktivitet i Røyken og Hurum. Vi tilbyr gymnastikk og turnaktiviteter for alle aldre i breddegymnastikk og konkurransegrenene turn kvinne og turn menn. Fra og med høsten 2016 tilbyr vi også Cheerdance.

Slemmestad & Omegn Turnforening ble stiftet 16. november 2006 av Lotte Carita Berger. I 2015 flyttet foreningen til vår turnhall i Åros.
Vi er en frivillig organisasjon – og ligger under Norges Idrettsforbund, Norges Gymnastikk og Turnforbund, Buskerud Idrettskrets, Buskerud Gymnastikk og turnkrets og Røyken Idrettsråd. Vår hovedaktivitet er hjemmehørende i Røyken kommune.

Her nede leser du mer om våre trenere, hvem våre sponsorer or partnere er og hvem som sitter i foreningens styret.

Har du eller din firma lyst til å bidra? Ta gjerne kontakt med oss!

Turn er en krevende idrett å drifte, gruppene krever stor trenertetthet og høy fagkompetanse. Våre profesjonelle trenere er utdannet og har mange års erfaring innen turn og tropp, mange av dem reiste verden over for å delta i EM og VM. Hovedtreneren vår og stifter av SOT – Lotte Carita Berger – vokste opp i Slemmestad og har Kongepokalen og en helt eget turnelement på sitt navn.

Vi har en fantastisk gjeng med foreldre som stiller opp i dugnader og ved evenement. I tillegg får vi inn penger gjennom medlemskontingenter og treningsavgifter. Dessverre er det ikke nok til å dekke vanlig drift av foreningen (f.eks lønn og leie av treningslokalene). For å kunne tilby våre medlemmer et godt aktivitetstilbud og stabil drift av foreningen er vi avhengig av å få støtte av næringslivet. En av våre verdier er å kunne inkludere alle barn og ungdom (2-19 år) i idretten vår, uansett nivå, og tilby utøvere mulighet til å utvikle seg.

Vi trenger sponsorer for å kunne inkludere alle utøvere og å kunne tilby både bredde og konkurranse idrett for barn og ungdom framover.

Lotte Carita Berger – Stifter og Hovedtrener
Grunnlegger og pådriver for turnforeningen. Lotte har bakgrunn fra apparatturn jenter og troppsturn. Hun har selv vært gymnast på høyt nivå – med mange år på landslag. Innhar Kongpokal – over 30 Norgesmestertitler – Europamester og Nordiskmester. Lotte brenner for vår idrett – og ønsker at flere skal kunne drive den vår idrett i nærmiljøet. Lotte er også forbundsdommer i turnkvinner og i troppsgymnastikk.
lotte(at)slemmestadturn.no / Tlf: 47 30 87 98


Marianne Erevik
Ansvar for apparatturn jenter og gutter sammen med Lotte. Marianne har bakgrunn fra apparatturn jenter og troppsturn og freestyle disco. Hun har selv vært gymnast på høyt nivå – med flere år på seniorlandslaget for turn kvinner.

 

Tom Gullbekk
Tom Gullbekk
Jobber og brenner for apparatturn gutter. Han har trenerutdanning via Norges Gymnastikk- og turnforbund. Tom har bakgrunn fra turn, stup og skihopp.

 


Marina Kveksiene
Jobber med gutter og jenter i breddeaktivitet og apparater, de som trener 2-3x per uke. 

 

 

Ny trener
Skal jobbe med gutter og jenter i apparatturn som trener 4-5x per uke. Denne treneren skal gå inn i trenerteamet fra september 2017. 

 

 


Simen Østlund Ruud
Hjelpetrener på Basisturn 4-6 år og Turn gutter og jenter 6-10 år og Troppsturn rekrutt 11-13 år. Han startet som gymnast – og har senere tatt trenerutdanning gjennom Norges Gymnastikk- og turnforbund.

 


Sara Hagedahl Buljo
Hjelpetrener på Basisturn 4-6 år og Turn gutter og jenter 6-10 år og Troppsturn rekrutt 11-13 år. Hun startet som gymnast – og har nå gått over til å være hjelpetrener på våre barnepartier.

 


Anniken Bævre
Anniken er spesialisert i Cheerdance Freestyle/pom. Hun har holdt med cheerdance siden 2012 og har vært Norgesmester i både 2015 og 2016. Fra høst 2016 er hun en del av trenerteamet vårt og kjører Cheerdance timer for aldersgrupper 5-10.trinn, ved siden av å gå på Akademiet videregående skole (medielinje) i Drammen.

Alle som sitter i foreningens styret gjør dette helt frivillig og ved siden av sine daglige jobb. Den store motivasjonen er å tilby barn og ungdom i Røyken og Hurum turnaktiviteter av høy kvalitet i vår Turnhall og på Turnloftet. Idrettsglede og personlig utvikling er drivere for våre utøvere, trenere og styret. Alle våre trenere har utdanning og får betalt for den viktige jobben de gjør. Foreningen er også sterkt avhengig av den fantastiske dugnadsånd våre medlemmer og foreldre har, noe Slemmestad & Omegn Turnforening er veldig stolt av!


Marlou Beulens – Styreleder
Våren 2015 ble Marlou styreleder. Hun flyttet med samboer og 2 barn fra Nederland til Norge i 2010 og bor nå i Åros. Sønnen hennes trener apparatturn 4-5x i uka, dattera trener 3x i uka. Utdanningen og erfaring i markedsføring & kommunikasjon tar hun med i foreningen. Ta kontakt via leder(at)slemmestadturn.no.

 


Magne Stubberud – Nestleder & Øknonomi
Våren 2015 ble Magne nestleder. Han bor i Hurum med familien sin og har en datter som trener apparatturn 4-5x i uka. H.C. Petersen AS er heldig med en sånn dyktig økonomisjef, og SOT er heldig med hans kompetanse og gode humør!

 


Mari Myhrene – Styremedlem
Mari er styremedlem siden våren 2015 og har mye erfaring med å styre og ordne i forskjellige foreninger.

 

 


Egil Lunde – Styremedlem
Egil har vært styremedlem fra starten i 2006. Han er stifterens samboer og dattera dems trener apparatturn 4-5x i uka. Egil er fantastisk flink til å forbedre ting i hallen, alltid på utkikk etter hva som kan bli bedre. Han lager gjerne tilpassede apparater eller finner på lure løsninger.

 


Vidar Grimsen – Styremedlem

 


hurumsport.no – partner for turnforeningens treningstøy og defileringsdresser med logo til våre utøvere og trenere

Gjensidige Stiftelsen – sponsor av nytt utstyr og nye apparater til turnhallen vår (tildelt kr. 1.000.000,- i desember 2016)


Sparebankstiftelsen DNB – sponsor av grop-prosjektet i turnhallen vår (tildelt kr. 300.000,- i desember 2016)

  • Bli medlem

    Registrer deg som medlem og meld deg på til treningspartiene.

    Les mer
  • Timeplan

    Oversikt treningspartiene