• Suksessfull Aspirantkonkurranse og Kretsmesterskap i SOT Turnhall

  Suksessfull Aspirantkonkurranse og Kretsmesterskap i SOT Turnhall

  På lørdag 30.september 2017 var Turnhallen vår stappfullt med glade og spente utøvere, dommere, foreldre og trenere for en suksessfull og hyggelig arrangement. Tusen takk for innsatsen!

  5 x KRETSMESTERE FRA SLEMMESTAD OG OMEGN TURNFORENING

  Slemmestad og Omegn Turnforening organiserte Kretsmesterskap i Enkeltapparater for Buskerud Gymnastikk og Turnkrets i Åros. Alle klubbene i Buskerud som tilbyr apparatturn deltok med utøvere, og Slemmestad forsynte seg godt av pallplassene denne gangen.

  Blant gutta deltok det 6 gutter totalt i hele kretsen. Klasse rekrutt gutter 11-12 år hadde 4 deltakere og Klasse 1 Gutter 13-14 år hadde 2 deltakere. 50% av gutta kom fra Slemmestad og det er vi fornøyd med. Vi fikk en kretsmester i gutteklassene. Totalt tok guttene 1 gull, 8 sølv, 4 bronsje.

  Klasse 1 13-14 år Ringer: Marcus Valle

  I jenteklassene deltok 14 jenter fra Slemmestad. I klasse Rekrutt 11 år hadde vi med 8 jenter, i Rekrutt 12 år var det en deltaker, i Klasse 1 13-14 år 4 deltakere og i Klasse 2 15-16 år 1 deltaker. Totalt var det påmeldt 36 jenter fra 3 klubber. Vi fikk 4 kretsmester for jentene. Totalt tok jentene 4 gull, 6 sølv og 8 bronsje.

  Rekrutt 11 år Hopp: Sanne Marie Lunde
  Rekrutt 11 år Bom: Sanne Marie Lunde
  Rekrutt 11 år Frittstående: Sanne Marie Lunde
  Rekrutt 12 år Skranke: Mina Kaur Dhindsa

  HYGGELIG ASPIRANTKONKURRANSE FOR UNGE TURNSPIRER

  I forbindelse med årets KM i Enkeltapparater arrangerte Slemmestad og Omegn Turnforening Aspirantkonkurranse for kretsens turnere i aldersklassen 10 år og yngre. De klubbene i Buskerud Gymnastikk og Turnkrets som driver med apparatturn var representert med utøvere, totalt deltok det 27 jenter og 5 gutter fra Drammens turnforening, Hokksund Turnforening og arrangørklubben, Slemmestad. Den lokale klubben hadde med 2 gutter og 8 jenter i denne konkurransen. Jentene viste frem flotte øvelser i Hopp, Skranke, Bom og Frittstående. Guttene viste seg frem i Frittstående, Bøylehest, Ringer, Skranke, Hopp og Svingstang. «Det er stadig flott progresjon og bedre stil på våre utøvere» sier Hovedtrener Lotte Carita Berger om Slemmestad sine gymnaster.

  I denne aldersklassen blir ikke utøverne rangert, men de øver på konkurranse. De har dommere som dømmer og vurderer øvelsene etter gjeldene reglement, men alle får samme premie og her er alle vinnere. Det viktigste for denne aldersgruppen er å fokusere på egen mestring og øve seg på hvordan det er å delta på konkurranse.

  Vi regner med at vi får enda større lokal deltakelse på neste konkurranse i november, siden semesteret akkurat har startet opp og det var i begynnelsen av skolens høstferie var det mange som ikke hadde anledning til å delta denne gangen.

  Det er bra når ungene og de voksne er fornøyde med egen innsats og arrangementet. Dette gir oss som står bak inspirasjon til å planlegge flere aktiviteter som flere kan delta på.