Før du klikker på linkene for å bli medlem eller melder deg på, les våre vilkår her nede.


Bli med!
Klikk her og meld deg inn som nytt medlem.

 

Allerede medlem? Logg inn på MySoft og meld deg på nytt parti.

Medlemskap

Medlemmer i foreningen har mulighet til å melde seg på til treningspartier, oppvisninger, konkurranser og andre arrangement. Medlemskap koster 350,- pr. kalenderår (01.01-31.12). Påmelding og fakturering er organisert gjennom MySoft systemet (via www.gymogturn.no).

Det er fullt mulig å bli medlem uten å melde seg på treningspartiene eller aktiviteter. På denne måten støtter du foreningen og viser du engasjement, og i tillegg har medlemmer som er 15 år eller eldre stemmerett angående punktene presentert i årsmøtet.

Registrer alle nødvendige opplysninger i MySoft. Dette blir sendt til medlemsansvarlig for godkjenning. Når medlemskap og valgt parti er godkjent, vil du motta en bekreftelse. Faktura blir sendt på e-post, vanligvis dagen etter godkjennelse.

For senere påmeldinger til konkurranser, oppvisninger og enkelte varekjøp/bestillinger trenger du brukernavn og passord. Dette blir sendt når du blir medlem første gang (mail fra noreply@gymogturn.no) Ta vare på brukernavn og passord!

Utmelding
Utmelding gjøres skriftlig innen 31.12 i MySoft. Logg inn i MySoft og trykk på knappen «Jeg vil melde meg ut» om man ikke ønsker å være medlem i Slemmestad & Omegn Turnforening lenger.

 • Medlemskapet løper til det sies opp skriftlig i MySoft.
 • Faktura for medlemskapet blir sendt ut årlig til alle medlemmer. Dette koster kr. 350,- pr medlem (01.01-31.12). Om man ikke ønsker å betale medlemskap for neste år, må man melde seg ut i MySoft innen 31.12.

Påmelding treningsparti

Påmelding til treningspartier for våre medlemmer er for hvert semester. Medlemmer melder seg på for et semester av gangen. Vi tilbyr trening i høst og vår:

 • Uke 36-49 og uke 3-17 for de som trener i gymsalen ved Frydenlund Barneskole i Åros
 • Uke 34-51 og uke 3-25 for de som trener i foreningens turnhall i Åros

Vi følger skoleruten i Røyken og har fri i høstferien, juleferien,påskeferien, skolens planleggingsdager og bevegelige helligdager.
De som trener i gruppene som deltar nasjonalt kan få tilbud om å trene i skoleferier og i ukene som ikke ligger under semestrene.

Er du påmeldt på et treningsparti i høst og skal fortsette på vårsemesteret, må du melde deg på nytt før semester-start. Vi informerer og minner alle medlemmer om dette via e-post når det er aktuelt.

Påmeldingsregler:

 • Påmeldingen er bindende. Det betyr at når du har meldt deg på, skal treningsavgiften og medlemskontingenten betales.
 • Eventuell prøvetime skal avtales på forhånd.
 • Vi opererer med ventelister – rekkefølge ordnes etter dato for påmelding, MySoft holder orden på dette.
 • Foreningen håndterer ikke søskenrabatt.

For påmelding av eksisterende medlemmer til nye treningspartier trenger du din MySoft brukernavn og passord. MySoft brukernavn og passord blir sendt med epost når man blir medlem. Ta vare på denne eposten! Eksisterende medlem må ikke melde seg inn på nytt bare fordi du har glemt brukernavn og passord, men ta kontakt via post(@)slemmestadturn.no.

Dugnader

Som i de fleste foreninger er det planlagt forskjellige dugnader gjennom året. Oversikten finner du her nede. I tillegg organiserer vi jule- og vår-oppvisninger og noen andre arrangement/treningssamlinger i vår turnhall, hvor vi trenger hjelp av foreldre (kafe, kassa, bake kake, rydding, etc). Vi er en god gjeng med villige folk som har organisert mange flotte arrangement sammen. Hvis mange stiller opp blir jobben en glede!

Informasjon om dugnader og ønsket innsats blir sendt ut via e-post til medlemmene. Listen nedenfor viser det vi vanligvis gjennomfører, listen kan endres gjennom året.

 • Minimum 10 stk. julekalender skrapelodd nov/des – alle medlemmer
 • Salg av varer fra dugnaden.no (toalettpapir/tørkepapir andre produkter) – alle som trener i turnhallen i Åros – 2 ganger pr år
 • Oppgaver i forbindelse med arrangementer – juleoppvisning, vår-avslutning, konkurranser etc.
 • Vask av turnhallen ca. 2-3x pr år pr familie. Det settes opp vaskelister for foreldre/foresatte til de som trener i turnhallen. Dette går på rundgang for de som har turnhallen som fast treningssted.