top of page

Bra resultater av jentene i første UNISPORT Norges Cup 2022

Årets første UNISPORT Norges Cup turn kvinner er gjennomført med gode resultater. Det var 170 ungdom fra hele landet i turnstige-klassene for jenter 13 år og eldre i Holmenhallen denne helgen. Slemmestad og Omegn Turnforening hadde 9 jenter påmeldt, og er i denne konkurransen den nest største klubben i antall utøvere på dette nivået.


Fv: Christina Casio, Lotta Marie Myhrene, Sanne Marie Lunde, Maiken Andrea Johansen, Mia Othelie Bolstad, Leia Isabelle Dahl, Mina Kaur Dhindsa og Isabelle Washington

Det var mange spente ungdommer som skulle turne denne helgen, etter nesten 2 år uten noe særlige konkurranser. Det er også første konkurransen i ny syklus for turnstige - reglementet, og alle var litt spente på å se hvordan dette ville slå ut sammenlignet med forrige periode. Våre reglementer revideres etter hver OL-syklus både internasjonalt og nasjonalt.


Vi turnet i pulje 1 begge dager, og måtte opp tidlig hele helgen.

Lørdag turnet vi skranke og bom, og på søndag frittstående og vi avsluttet i hopp. Begge dager var noen litt preget av nerver og stress på oppvarmingen, men alle gjennomført en god konkurranse ut i fra forutsetningene fra treningsgrunnlaget vi har pr i dag. Det ble 1 fall i skranke, og noen fall i bom, men vi fikk også 50% av øvelsene uten større klikker eller fall. Frittstående og hopp gjennomførte laget meget bra.


Klubben retter også en takk til trener-teamet som jobber med disse jentene, Thomas Draugsvoll, Marina Kveksiene og Lotte Carita Berger.


I lag-konkurransen endre vi på 7 plass totalt av 21 lag.


Klasse 1 (13-14 år)

Nr. 16 Isabelle Washington

Nr. 52 Lotta Marie Myhrene

Natalie Helle-Jonsson fikk dessverre ikke deltatt denne helgen, men bidrar på laget til neste konkurranse.


Klasse 2 (15-16 år)

Nr 5 Sanne Marie Lunde

Nr 18 Mia Othelie Bolstad

Nr 31 Maiken Andrea Johansen

Nr 46 Christina Casio (kun 3 apparater)


Klasse 3 (17 år og eldre)

Nr 5 Mina Kaur Dhindsa

Nr 19 Leia Isabelle Dahl


For alle resultater trykk her:49 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page