top of page

Gode Slemmestad resultater i VOGTK´s første kretskonkurranse for turn menn

VOGTK arrangerte Kretskonkurranse for Turn menn, lørdag 18 september hos Nedre Glomma Turnforening. Dette var det første arrangementet som har blitt gjennomført etter at vi ble samlet i en ny stor krets, Viken og Oslo Gymnastikk og Turnkrets, da Covid-19 har frem til nå satt en stopper for arrangementene til kretsen. For våre gutter var dette den første anledning til å delta i konkurranse siden november 2019.


Vi hadde en aspirant og en gutt i klasse 2, med i denne konkurransen. Flere av guttene følte seg ikke «klare» og valgte å ikke delta, og noen var opptatt med konfirmasjoner denne helgen.


I første pulje var det aspirantene som skulle turne, og vår Lasse Akselsen turnet i gruppen med gutta fra Nordstrand. I denne klassen bli man ikke rangert, og alle får lik premie. Lasse imponerte, og turnet 5 av 6 apparater meget bra. I skranke ble det en liten klikk. Nå er det bare å jobbe frem mot Slemmestad Open i november.


I pulje 2 turnet rekrutter 11-12 år og stige-klassene Klasse 1 og 2. Mees var vår deltaker her, og var den eneste utøveren i klasse 2, gutter 15-16 år. Han turnet i gruppe med gutta fra Hoppensprett. Mees turnet øvelsene sine meget godt, kun en mindre klikk i bøylehest. Han vant uansett klasse med poeng 63,700. Dette er en forbedring på hele 3,15 poeng siden sist konkurranse. Mees hadde konkurransens høyeste karakterer i frittstående, hopp og svingstolene av alle guttene i klasse 1 og 2. Allerede neste helg skal Mees turne neste konkurranse i Unisport Norges Cup i Kristiansand, hvor det er åpent for deltakere fra hele Norge.


I aspirantklassen var det påmeldt 26 gutter i alderen 6-10 år, fra 6 klubber. (Nordstrand, Slemmestad, Asker, Nedre Glomma og Hammer)


I rekruttklassen var det på meldt 10 gutter og i stigeklassene var det 14 gutter påmeldt fra 7 klubber (Asker, Gjelleråsen, Nordstrand, Nedre Glomma, Hammer, Hoppensprett og Slemmestad)Totalt påmeldte deltakere i denne konkurransen var 50 utøvere fra 7 klubber.
147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klu

STØTTE-appen: Har du fått med deg denne muligheten?

Se vedlagte film (ca. 50 sek) og ta action! Mer info nederst i denne posten, men se filmen først. LINK: https://hei.stotte.no/v/QAYYW/?preview=true Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så

Comments


bottom of page