top of page

Internasjonal suksess - Åland Invitational


Slemmestad og Omegn Turnforening reiste til Åland torsdag 25 april med 4 jenter for å delta i en internasjonal invitasjonskonkurranse med deltakelse fra Norge, Sverige, Åland, Finland, England. 2 av jentene deltok i fjor, to av jentene er helt ferske og dette er deres første reisekonkurranse med overnatting. Lotte er med som trener og Egil fra styret er sjåfør.

Vi kjørte fra Åros kl 0600, og var fremme på kaia i Grisslehamn i god tid før båten gikk. Etter 2 timer båttur, ankom vi Eckerö på Åland. En liten svipptur til med bil, og vi sjekket inn på hotellet i Mariehamn.


Torsdag gikk med til reise, en liten titt på hvordan konkurransearenaen så ut, og pizza på Diablo på kvelden. Vi gikk tidlig til sengs, da vi skulle turne i 1 pulje på fredag.


Fredag, konkurransedag for våre klasser. De to yngste turnet i klassen Easy Fig Junior, og de to eldste i Easy Fig Senior. Vi startet konkurransen i bom, hvor de turnet godt. I neste apparat som var frittstående turnet laget fantastisk. Godt artisteri, og vi fikk gode karakterer. Alle fra Slemmestad endte opp topp 13 i frittstående. I hopp gjorde vi flotte hopp, og de to eldste bestemte seg for å prøve 2 hopp med tanke på kvalifisering til finaler. Siste apparat ut var skranke, som er vårt svakeste apparat. De to yngste har etter jul konsentrert seg om obligatoriske øvelser i FIG Levels hjemme i Norges, og har bare hatt noen uker på å stable en selvvalgtøvelse på beina. De klarte dette neste. Isabella fikk underkjent ett element, og Olivia var uheldig og fikk ikke gjort sålesnurr, men hun reddet flott inn resten av øvelsen. De manglet begge to ett element, og da blir man straffet hardt av dommerne med ett nøytralt trekk på 2,0 poeng for for kort øvelse. Lieve og Natalie har siden forrige år at fin fremgang i skranke, og i år satt øvelsen. Etter at alle i pulje 1 var ferdige med sin konkurranse lå vi overraskende bra an i mangekamp i eldste klasse. Natalie og Lieve lå på 1 og 2 plass i Easy Fig Senior, og det var veldig spennende å følge med på hvilken plassering de ville endte opp med etter at pulje 2 var ferdige med sin konkurranse.


Etter vi var ferdig turnet reiste vi en tur på hotellet, spiste lunsj og reiste tilbake til konkurransearenaen for å heia på Langhus jentene og se på de andre konkurrentene i pulje 2.


Når alle Easy Fig utøverne var ferdige med sin konkurranse var det klart for premieutdeling. Alle deltakere fikk gavepremie, og de pallen i hver klasse fikk medalje. Det var 44 deltakere i senior klassen og 36 deltakere i junior klassen. Fredag var også kvalik til finaler i enkeltapparater på søndag. De 6 beste i hvert apparat går til finale, og Natalie kvalifiserte seg til hele 3 finaler. Lieve er reserve i 1 finale. De to yngste plasserte seg best i frittstående med 7 plass på Olivia og 13 plass på Isabella.

Resultater i Easy Fig Senior i mangekamp:

Nr. 3 - Natalie Helle-Jonsson

Nr. 4 - Lieve van der Most


Resultater i Easy Fig Junior mangekamp:

Nr. 23 - Ninja Olivia Gårdsøy

Nr. 28 - Isabella Sitian Ye Reinskou


90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klu

Comments


bottom of page