Søk
  • Lotte Carita Berger

Nedstenging for alle i Viken - Corona - 16.03-11.04 - informasjon til våre medlemmer

Det er nå ny nedstenging fra og med i dag, tirsdag 16 mars til og med søndag 11 april, og det vil ikke være turntrening i turnhallen eller i gymsalen på Frydenlund i denne perioden. Toppidrett er i første omgang også nedstengt i Asker kommune, om det blir endringer gir vi beskjed til de det gjelder.


Vi jobber med å kunne tilby digital trening (hjemmetrening) i den stengte perioden, og regner med å ha satt opp en digital treningsplan for alle partiene i løpet av 1-2 dager samt digitalt opplegg for hvert parti. Link til treningene vil bli satt opp i app'n "Rubic Laget mitt" - og det blir sendt ut mail og push-varsel i app'n når dette er satt opp.
Vi vil også prøve å lage noen ekstra-treninger i noen helger når vi åpner opp igjen for alle partiene frem mot sommerferien i juli, slik at vi kan ta igjen noe av treningstiden fra den stengte perioden.


Ta vare på hverandre og vi sees snart igjen!
47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Videreføring av tiltakene for Asker kommune 12-25 april

Regjeringens beslutning lørdag 10 april betyr at Asker kommune fra og med 12. april til og med 25. april er underlagt de samme strenge smittevernreglene vi har hatt siden 12.mars. For oss betyr dette

 

Slemmestad og Omegn Turnforening

Hurumveien 43 - Turnhallen, 3474 Åros

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Slemmestad og Omegn Turnforening.