top of page

NM Senior - Tromsø

Helgen 2-3 oktober arrangerte Tromsø Turnforening i samarbeid med Norges Gymnastikk og turnforbund NM Senior. Slemmestad og Omegn Turnforening hadde med en første års senior i turn kvinner.
Fredag 1 oktober reiste Mina Kaur Dhindsa og trener Lotte Carita Berger til Tromsø for å delta under årets NM Senior turn kvinner med 34 påmeldte kvinner. Dette var første konkurransen for Mina siden november 2019, og vi var spente på hvor vi stod. Når vi ankom Tromsø reise vi til hallen for en lett gjennomkjøring og test av apparatene - slik at vi var klare for konkurransen lørdag. Når vi komme inn i hallen er det kun de som er på landslaget fra Oslo turn og Fana & Laksevåg som er tilstede, blant annet OL-deltaker Julie Erichsen. Det løsner opp etter hvert og kommer flere deltakere fra andre klubber med samme oppgave som oss, kjenne på hallen og gjøre øvelsene vi har trent på, mest mulig som på trening. Vi er med for å få erfaring og motivasjon til å trene videre mot 2022.


Lørdag turner vi i pulje 1, og starter konkurransen i skranke. Her ble det en del klikker, både for Mina og for mange av de andre utøverne i vår gruppe. Det var nok en nervøs gjeng som startet i skranke, men det løser seg opp til neste apparat, bom. Her turner Mina neste opp i mot sitt beste, kun ett rent fall på en piruett av meget høy verdi. Resten av øvelsen sitter som ett skudd. I frittstående ble det en flott gjennomført øvelse. I hopp ble det ett overslag, da Mina slet litt med tilløpet under innturningen. Totalt er vi fornøyde med konkurransen og er motivert for jobben videre. Mina har mange nye elementer nesten inne, og målet er å oppgradere til våren 2022. Det var ikke så skummelt å turne med de aller beste i Norge, bare vi ble litt kjent med de andre. Det er flott å se at utøvere på tvers av klubber og landsdeler er sosiale og knytter verdifulle bånd under reiser og konkurranser. I 2022 vil også Mina få flere treningsvenninner med på laget i Senior klassen.
Resultater:

Norgesmester og vinner av kongepokal: Juliane Tøssebro, Fana & Laksevåg, poeng 49,200

Nr. 18, Mina Kaur Dhindsa, poeng 33.200
9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page