top of page

Vel gjennomført sesongavslutning for bredde i klubbmesterskapet torsdag 26 mai

Torsdag 26 mai arrangerte vi klubbmesterskap for alle utøvere i klubben som trener i turnhallen. Vi hadde 70 påmeldte til dette arrangementet.


I pulje 1, torsdag formiddag turnet alle Aspirant jenter 6-10 år. Her var det 40 unge turnspirer som viste frem noen av øvelsene de har trent på i vårsemesteret. I denne pulje kom 4 av ungdommene som vanligvis konkurrerer nasjonal og var "dommere" for de yngre jentene. Man skal øve seg på hvordan det er å delta på konkurranse, og i turn er det viktig å huske å hilse til dommeren både før og etter øvelsen. Alle jentene får lik premie, og blir ropt opp etter startlisten.


I pulje 2 deltok alle gutta, og alle jenter fra 11 år og oppover. Noen av utøverne i denne puljen er i Norges-toppen i sine stige klasser nasjonalt og har mange topp 10 plasseringer nasjonalt. Vi fikk se både tsukahara'er, saltoer med flere skruer og doble saltoer.


Vi takker dommerne forbundsdommerne Pia Dangel og Lotte Carita Berger for en rask og rettferdig bedømming av jentene og en takk til den internasjonale dommeren Christian Tveraas som dømte gutta våre, og som kunne gi mange positive tilbakemeldinger til utøverne på fremgangen.


VI ØNSKER ALLE DE SOM TRENER PÅ 1-2X PR UKE PARTIER EN RIKTIG GOD SOMMER - OG HÅPER Å SE MANGE AV DERE TILBAKE PÅ TRENING NÅR VI STARTER OPP I UKE 34.


DET VIL BLI SENDT UT INFORMASJON TIL ALLE NÅR PÅMELDING TIL NESTE SEMESTER ÅPNER.Resultat gutter
.pdf
Last ned PDF • 124KB

resultat jenter
.pdf
Last ned PDF • 136KB
73 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page