top of page

Bare nesten helgen - Åland Invitational


Fredag morgen tok vi fly til Stockholm, bil og båt til Mariehamn på Åland. Fredag kveld var vi en tur i konkurranse arenaen, hvor vi gjorde oss kjent med hallen og utstyret. Når treningen var ferdig, handlet vi inn mat til frokost og gikk på Pizzarestaurant.


Easy FIG

Lørdag morgen var Lieve, Lotta og Natalie ut i første pulje i klassen Easy FIG. Det var fremgang på laget fra forrige helgs konkurranse, men fortsatt litt for mange klikker på laget totalt.


FIG Modify

Lørdag i pulje 3 turnet Sanne i klassen FIG Modify. Hun skulle turne sin første mangekamp på 6 måneder. Det ble klikk i skranke og bom, i frittstående reduserte hun ned voltene, men kvalifiserte seg inn til frittståendefinale som nr 2. Siste apparat i mangekampen var hopp, hvor hun hoppet ett nytt hopp. Hun viste frem en flott pikert tsukahara.


Finale dagen

Det ble ingen finale på Sanne da hun valgte å trekke seg. Øvrige norske finale resultater:

Moss turnforening med 4 medaljer - Gratulerer til Moss med gode resultater


131 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klu

STØTTE-appen: Har du fått med deg denne muligheten?

Se vedlagte film (ca. 50 sek) og ta action! Mer info nederst i denne posten, men se filmen først. LINK: https://hei.stotte.no/v/QAYYW/?preview=true Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så

bottom of page