top of page

Gode resultater i Holmen Open

Oppdatert: 26. apr.


Slemmestad og Omegn Turnforening deltok i helgen i årets "Holmen Open" med 25 utøvere, i tilsammen 4 klasser. Det var totalt 400 utøvere som var i aksjon fra hele Norge i Holmen Turnhall lørdag og søndag.


Rekrutt 11 og 12 år

Lørdag morgen turnet våre Rekrutter, de som blir 11 og 12 år i 2023. For flere av utøverne var det første gang de skulle få karakterer og plassering. Det gikk bra, og laget viste mange fine øvelser og flott fremgang. Rekrutt-laget ble nr 8 av 20 lag, med poengsum 123,600.

Beste jente fra Slemmestad i Rekrutt 11 år ble Louise med poeng 38,100. Hun plasserte seg på plass nr 26 av 71 jenter. I Rekrutt 12 år ble Isabella beste utøver fra klubben vår med poeng 42,000 og plass nr 18 av 53 jenter. De andre utøverne fra Slemmestad hadde også mange flotte resultater.


Takk til trenerteamet Marina Kveksiene, Leia Isabelle Dahl og Fridtjof Ulrich for en super jobb med jentene.


Resultater Rekrutt lag

Resultater Rekrutt 11 år

Resultater Rekrutt 12 år


Stige - klasse 1, 2 og 3 (jenter 13 år og eldre)

Lørdag ettermiddag var vårt Stige lag i aksjon, og endte på 8 plass av 19 lag med poeng 123,600. Dette er utøvere som turner på det nest høyeste nivået for turn kvinner i Norge. De konkurrerer i Klasse 1 (13 og 14 år), Klasse 2 (15 og 16 år) og Klasse 3 (17 år og eldre). Vi har denne våren med Lieve i Klasse 1 og Natalie og Lotta med i Klasse 2. Jentene trener mellom 3 til 5 ganger i uken, og etter at hallen vår i Åros måtte stenge bruker vi mellom 6-10 timer pr uke i reise tid med bil for å kunne trene på konkurranseapparater 3 dager pr uke som er tilpasset det nivået disse jentene trenger. Asker kommunen har en spesialhall for turn kvinner og turn menn, og her er kapasiteten allerede sprengt fordelt mellom Holmen Tropp & Turn og Asker turnforening. Vi har dessverre ikke fått noen treningstider for våre konkurranseutøvere på stige-nivå innen for kommunen, men de viser allikevel flott fremgang og stort pågangsmot. De fleste av våre utøvere i klasse 3 (17 år og eldre) har tatt en pause fra konkurranser denne våren og en utøver har tatt steget opp på øverste senior nivå. Vi håper å få tilfredsstillende midlertidige treningsfasiliteter innen høstsesongen, slik at vi får tilbake flere av ungdommene vi har klart å beholde igjennom hele Corona-tiden.


Takk til trener Thomas Draugsvoll for en flott jobb med jentene.


Beste resultat i Klasse 1, Lieve nr 10 - poeng 44,200. Det var påmeldt 61 jenter i denne klassen.

Beste resultat i Klasse 2, Natalie nr 8 - poeng 46,200. det var påmeldt 49 jenter i denne klassen.


Resultater Stige lag

Resultater Klasse 1

Resultater Klasse 2


Aspiranter (jenter 6 til 10 år)

Søndag morgen var det våre Aspiranter som turnet oppvisnings-konkurranse etter barenidrettsbestemmelsene. Utøvere i denne klassen viser frem øvelsene sine, men får ikke bedømming, karakter eller rangering. Alle får lik premie for deltakelse. Våre jenter som deltok i denne konkurransen trener denne våren i Holtebrekkhallen på Steinerskolen, og de fleste går på partiet for jenter som trener 2-3x pr uke. Flere har vist fremgang, og vi jobber mot å mestre hvert trinn i turnstigen for turn kvinner. På trening jobber de med å mestre øvelser, jobbe sammen som ett lag og gjøre hverandre bedre.


Takk til trenerteamet for en flott jobb! Leia Isabelle Dahl, Fridtjof Ulrich, Amelia Isene Imenes, Christina Casio, Mees van der Most og Marina Kveksiene.


239 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page