top of page

Holmen Open - Aspiranter og GutterSøndag 28 april deltok Slemmestad og Omegn Turnforening med 5 jenter i Aspirantklassen, 1 gutt i Aspirantklassen og 1 gutt i Rekrutt 11-12 år.


Aspirantene viste frem sine øvelser, og mottok medalje og diplom for innsatsen. Klubben er veldig stolte av de utøverne som deltok på dette store arrangementet. I Aspirantklassene skal man øve seg på å konkurrere, slik at man blir vant med å vise frem øvelsene og har lyst til å bli med på flere arrangementer i fremtiden.


Klubben takker våre trenere for Aspirant jenter for en fin fremgang igjennom semesteret, Christina Casio Moen, Fridtjof Ulrich, Sandra Ofstad Storsul med hjelp fra Marina Kveksiene og Lotte Carita Berger.

I klassen for Aspirant gutter hadde vi med en utøver. Gutta turner 6 apparater, og vår utøver viser bedre og bedre stil.


I klassen Rekrutt gutter 11-12 år deltok Magnus Kolstad Bergland. I mangekamp fikk han en flott 5 plass av 19 deltakere.

Beste enkeltapparat var Herreskranke med delt 1 plass. Nest best apparat ble Ringer med 2 plass. I mangekamp perset han, og endte på 61,25 poeng.


Klubben takker trenerne for gutta, Mees van der Most og Fridtjof Ulrich for en flott jobb de har utført i vårsemesteret med gutta i klubben vår.
.
78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klu

Comments


bottom of page