top of page

Ifact Norges Cup Nr 2 - turn kvinner

230 utøvere og 38 klubber fra hele Norge deltok på Ifact Norges Cup nr 2 i Trondheim.

Fredag 21 april reiste 3 jenter på den første reise-konkurransen med fly. Pga Corona var dette den første konkurransen med flyreise for flere av jentene, og de var selvfølgelig spente. Flyturen gikk bra, og det var jo ikke skummelt.


Lørdag 22 april turnet vi i pulje 3, vi startet i frittstående, og våre jenter gjorde en flott innsats. Natalie hadde ny voltserie, stift direkte strak salto forover, og denne satt som ett skudd. Lieve og Lotta turnet sine øvelser som på trening. Vi hadde hopp som andre apparat lørdag, og her hoppet de flotte hopp.


Etter konkurransen på lørdag deltok vi på felles middag og hyggekveld med de andre klubbene.


Søndag 23 april turnet vi også i pulje 3, og vi startet i skranke. Lieve og Natalie leverte meget flotte trinn 4 i konkurransen med høy E-karakter (Execution). Vi satser på å klatre opp til neste trinn til neste Norges Cup etter sommerferien. I siste apparat Bom, var det god innsats og vilje, men det ble noen fall. Natalie turnet en flott øvelse uten fall. Lieve kjørte flikkflakk for første gang i Norges Cup, og da får man ofte litt adrenalin-skjelving underveis, så det ble noen fall. Med mer rutine og trening sitter nok dette bedre litt senere i år. Lotta hadde vært uheldig og klemt fingeren sin i hotell-døra lørdag kveld. Hun valgte selv å turne bom, og hun gjorde en fin innsats, selv om det ble noen fall.


Beste resultat fra Slemmestad klasse I: Lieve, nr 49 av 107 påmeldte

Beste resultat fra Slemmestad Klasse II: Natalie, nr. 22 av 93 påmeldte



Takk til Thomas Draugsvoll for flott trenerjobb med denne gjengen med tenåringer

96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klu

STØTTE-appen: Har du fått med deg denne muligheten?

Se vedlagte film (ca. 50 sek) og ta action! Mer info nederst i denne posten, men se filmen først. LINK: https://hei.stotte.no/v/QAYYW/?preview=true Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så

bottom of page