top of page

Medaljefangst i Norgesfinalen for Mees og Isabelle

3 gull og 3 sølv samlet for våre to utøvere som deltok i Norgesfinalen

Lørdag 26 og søndag 27 november har det blitt arrangert Norgesfinale for kretslag i turnstigen for turn kvinner og turn menn. Slemmestad og Omegn Turnforening hadde en jente og en gutt som kvalifiserte seg til kretslaget under årets Kretsmesterskap i oktober.


Lagkonkurranse og mangekamp - lørdag 26 november

Kretslaget til Viken og Oslo Gymnastikk og turnkrets turnet i pulje 2, lørdag 26 november. Norge er delt inn i 10 kretser, og i turn kvinner stilte alle kretsene med lag, for turn menn var det 6 kretser som stilte med lag.


VOGTK lag for turn menn vant lagkonkurransen, og ble vinnere av årets Norgesfinale. VOGTK lag for turn kvinner måtte se seg slått av laget fra Møre og Romsdal, og endte på sølvplassen.


Det kåres også vinnere i hver klasse i mangekamp, her endte våre to utøvere på følgende plasseringer:


Mees, klasse 3, 4 plass

Isabelle, klasse 1, 8 plass


Apparatfinaler - søndag 27 november

Isabelle kvalifiserte seg til en apparatfinale - BOM. Hun turnet veldig bra begge dager, og vant sølv i finalen.


Mees kvalifiserte seg til alle 6 finalene, men valgte å stå over svingstang. Han startet dagen med å vinne fritttående finalen. I bøylehest ble det dessverre klikk, men det tok han igjen med ett nytt gull i ringer. I hoppfinalen ble det en sølv.


Opptellingen for våre to utøvere etter helgens Norgesfinale er 2 sølv til Isabelle og 3 gull + 1 sølv til Mees. Fantastisk avslutning på årets konkurransesesong.
312 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page