top of page

Mestere med stil - kretsmesterskap turn kvinner og turn menn VOGTK


Lørdag 29 og søndag 30 oktober ble det avholdt Kretsmesterskap for turn kvinner og turn menn i Viken og Oslo Gymnastikk og turnkrets i den flotte nye hallen til Hokksund Turnforening. Slemmestad og Omegn Turnforening deltok med 2 rekrutt jenter, 6 stige jenter og 1 junior gutt og vi fikk 3 kretsmestere denne helgen.


Lørdag 29 oktober turnet Rekrutt-jentene. Dette er for de som fyller 11 eller 12 år i 2022. Vi hadde med 2 utøvere i denne konkurransen. Våre to unge utøvere gjennomførte fine øvelser, og jobber jevnt og trutt fremover. De endte på 24 plass til Ninja Olivia Gårdsøy og 25 plass til Isabella Reinskou av 40 påmeldte utøvere i Rekrutt klasse 11 år. Disse jentene skal i ny konkurranse sammen med flere Slemmestad-utøvere allerede neste helg i Holmen Turnhall.


Søndag 30 oktober turnet stige-utøverne våre. Jentene turnet i pulje 1 og Mees i pulje 2. Jentene startet i hopp og skranke. Det ble ett tellende fall på laget i skranke, men vi får konkurransens høyeste lagsum av alle lag i skranke. Jentene har jobbet hardt med dette apparatet i høst, og har lagmessig forbedret seg nesten 5 poeng siden sist Norges Cup. I bom ble det dessverre bom for flere av utøverne, noe som kostet laget litt for mye poeng i lag-konkurransen. Frittstående tunet vi opp i mot vårt beste.


Jente laget vårt ble nr 2 av 17 lag fra kretsen.


I jenter klasse I, turnet Isabelle Washington sin livs konkurranse, og til slutt tronet hun som kretsmester i mangekamp i denne klassen. De øvrige utøverne våre i denne klassen ble nr 14 Natalie Helle-Jonsson og nr 24 Lotta Marie Myhrene av totalt påmeldt 58 jenter.


I jenter klasse II perset Mia Othelie Bolstad i mangekamp, og endte på en flott 6 plass av 24 jenter. Sanne Marie Lunde fikk en litt lei bom, og endte på 4 plass. Sanne ble også kretsmester i frittstående i denne klassen. Andre gode apparatplasseringer i denne klassen ble 2 plass på Sanne i skranke og 3 plass på Mia i skranke og bom.


I jenter klasse III ble det en 4 plass til Mina Kaur Dhindsa etter et leit fall i skranke. Det var meget tett, og pallen glapp akkurat. Beste plassering for Mina ble nr 3 i frittstående.


I Junior gutter 15-16 år deltok Mees van der Most fra Slemmestad. Også han måtte i gulvet en gang under svingstangøvelsen, og endte på 4 plass i mangekampen. Han ble stevnets beste ringturner, og ble kretsmester i Ringer. Andre pallplasser for Mees denne konkurransen ble 3 plass i frittstående og og 2 plass i hopp.


KM var også uttakskonkurranse for kretslaget til årets Norgesfinale. Utøvere fra Slemmestad som kvalifiserte seg her:

Klasse I Jenter - Isabelle Washington, Junior Gutter - Mees van der Most

Reserveplassene for Klasse II Jenter - Sanne Marie Lunde og Klasse III - Jenter - Mina Kaur Dhindsa

193 visninger0 kommentarer
bottom of page