top of page

Nasjonal Rekruttkonkurranse Stavanger

Stavanger turnforening i samarbeid med Norges Gymnastikk og turnforbund arrangerte 16-17 oktober Nasjonal Rekrutt konkurranse (for de som fyller 11 og 12 år i 2021) og denne konkurransen samlet i år 36 gutter og 122 jenter fra 27 klubber fra hele landet.


Slemmestad og Omegn Turnforening deltok med 4 jenter og 2 gutter i denne konkurransen. Lotte Carita Berger og Thomas Draugsvoll var med som trenere for våre utøvere.

Dette var den første nasjonale konkurransen for våre utøvere, og første gang på reise-konkurranse med fly og overnatting. Det var en spent gjeng som møtte trenerne fredag.

Reisen på fredag gikk bra, og vi sjekket inn på hotellet. Etter innsjekk tok vi en times tur bort i hallen for å bli kjent med hallen og apparatene. Etter på bestilte vi pizza, og de foreldrene som ble som publikum kom bort til vårt hotell og spiste sammen med oss. Etter en lang dag, ble det tidlig kvelden for oss.


Jentene turnet i Pulje 1, og vi hadde skranke og bom lørdag. Her turnet de øvelsene sine bra, og vi var alle fornøyde med gjennomføring av dag 1. Guttene turnet i pulje 2, og her var det mye spenning på gang, med etter en litt vanskelig oppvarming, gikk konkurransen ganske bra i de 3 apparatene de turnet lørdag. Vi turnet bøyle, ringer og frittstående på lørdag, og vi så at nervene slapp og i siste apparat ble det en strålende gjennomføring av begge gutta.


Lørdag kveld var vi alle sammen samlet på hyggekveld med alle gymnaster og trenere. Her fikk vi Taco-buffet også var det noen små konkurranser med blant annet Kahoot.


Klokken 03.20 gikk brannalarmen på hotellet, og vi ble evakuert. Vi må skryte av våre utøvere som evakuerte raskt, og møtte opp på samlingsplassen . Vi ble stående ute til ca 04.00, da hadde brannvesenet sjekket opp, og det var falsk alarm. Det ble ikke den beste oppladningen til siste dag av konkurransen, med vi var alle enige om å ha det gøy, og gjøre så godt vi kunne.


Søndag var jentene igjen først ute i pulje 1, og vi startet i frittstående. Alle turnet veldig flott til nye øvelser med musikk. Etter frittstående hadde vi hopp, og her hoppet alle opp mot sitt beste.


Gutta turnet i pulje 2, og de var mye roligere i dag. Vi startet konkurransen i herreskranke, videre til svingstang med høye sving og kjemper og avsluttet med 2 flotte overslag.


Vi hadde en fin tur med utrolig flinke barn. De hadde godt samhold, hjalp hverandre og var veldig flinke til å følge beskjeder om oppmøtetider etc. til en hver tid. Vi er veldig stolte av rekruttene våre.
Resultater:

Rekrutt jenter 11 år, vinner Alexandra Ore, Holmen Tropp og Turn, poeng 51.500

Nr. 35, Ingrid Laukøy, poeng 33.700


Rekrutt jenter 12 år, vinner, Josefine Amalie Waaler Stephansen, poeng 51.850

Nr. 48 Lieve van der Most, poeng 36.700

Nr. 54 Nikola Gala, poeng 33.000

Nr. 56, Eirill Jørstad, poeng 30.850


Lag-konkurranse turn kvinner:

Vinner, Oslo Turnforening, poeng 151.750

Nr. 20 av 27 klubber, Slemmestad, poeng 104.000


Rekrutt 11-12 år gutter, vinner Aleksander Mellingen, Bergens Turnforening, poeng 77.100

Nr. 29, Dean Aiden Jonhson, poeng 62.400

Nr. 31, Sander Skjelbred, poeng 56.500
67 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page