top of page

Nedstenging for alle i Viken - Corona - 16.03-11.04 - informasjon til våre medlemmer

Det er nå ny nedstenging fra og med i dag, tirsdag 16 mars til og med søndag 11 april, og det vil ikke være turntrening i turnhallen eller i gymsalen på Frydenlund i denne perioden. Toppidrett er i første omgang også nedstengt i Asker kommune, om det blir endringer gir vi beskjed til de det gjelder.


Vi jobber med å kunne tilby digital trening (hjemmetrening) i den stengte perioden, og regner med å ha satt opp en digital treningsplan for alle partiene i løpet av 1-2 dager samt digitalt opplegg for hvert parti. Link til treningene vil bli satt opp i app'n "Rubic Laget mitt" - og det blir sendt ut mail og push-varsel i app'n når dette er satt opp.




Vi vil også prøve å lage noen ekstra-treninger i noen helger når vi åpner opp igjen for alle partiene frem mot sommerferien i juli, slik at vi kan ta igjen noe av treningstiden fra den stengte perioden.


Ta vare på hverandre og vi sees snart igjen!




60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klu

STØTTE-appen: Har du fått med deg denne muligheten?

Se vedlagte film (ca. 50 sek) og ta action! Mer info nederst i denne posten, men se filmen først. LINK: https://hei.stotte.no/v/QAYYW/?preview=true Vi setter stor pris på alle våre medlemmer og er så

bottom of page