top of page

Norges Cup - Super start på høstens konkurransesesong

Det har vært en merkelig tid for alle våre konkurranseutøvere og trenere siden sommerferien. Hovedtrener er under kreftbehandling, vi har skaffet inn nye ressurser og mange av utøverne har byttet skolehverdag fra barne- til ungdomsskole eller fra ungdomsskole til videregående. Dette er elementer som spiller inn på totalbelastningen, og vi var veldig spente på hvordan dette ville gjøre utslag i høstens første konkurranser.

Helgen 1-2 oktober startet turn menn sin høstsesong for utøvere som deltar i UNISPORT Norges Cup. Fra Slemmestad deltok Mees van der Most (15) i denne konkurransen som ble arrangert på Elverum. Mees gjennomførte 4 av 6 apparater i denne konkurransen, og vartet opp med en super bra ny konkurranseøvelse i ringer, og ble nr. 2 i dette apparatet etter at alle i klasse junior 15-16 år hadde gjennomført sin øvelse.

Helgen 8-9 oktober var det sesongstart for jentene som turner Norges Cup i Kristiansand. Vi hadde 5 jenter som turnet i denne konkurransen, og de åpnet sesong godt. 3 av 5 jenter endte opp topp 1/3 del i klassen sin og ble ropt frem til premie. I klasse 1 var vår beste plassering 8 plass i frittstående av Isabelle, i Klasse 2 en 4 plass i skranke på Mia og i klasse 3 en 3 plass i frittstående på Mina. Laget vårt endte på 10 plass av totalt 26 lag og dette er vi meget fornøyd med. Alle jentene har hevet seg siden sist Norges Cup i våres, og vi gleder oss til de neste konkurransene i høst.

Neste konkurranse for utøverne våre er KM søndag 30 oktober i Hokksund, som også er en uttakskonkurranse til årets Norges Finale for kretslag. Vårt kretslag er nå Viken og Oslo Gymnatikk og Turn krets, som tidligere tilsvarer 3 kretslag - men vi ser at flere av våre utøvere kjemper om plasser til Norgesfinalen.

På bilde fv. Mia Othelie Bolstad, Isabelle Washington, Natalie Helle-Jonsson, Lotta Marie Myhrene og Mina Kaur Dhindsa