top of page

Super-samling i Sverige


1-5 august var vi en tur i Sverige, Allingås, på treningssamling sammen med en gruppe fra Moss Turnforening. Vi reiste 9 stykker fra Slemmestad tilsammen med utøvere og trenere, og møtte Moss sine 13 utøvere, 2 trenere og en del foreldre som organiserte kjøkkenet under samlingen.


Vi kjørte biler fra Åros tirsdag 1 august, og ankom Gymnastikenshus i Allingås ca. 1 time før første trening. Vi rigget oss til hvor vi skulle sove, og gjorde oss klare til første trening. Vi blandet utøverne fra begge klubbene i 3 grupper, og dette fungerte fint. Slemmestad hadde med 2 rekrutter og 3 klasse 1/2 jenter. Siden vi ikke hadde med noen foreldre, sendte klubben Lotte med 3 trenere til, for å passe på på treninger, på kvelder og til å hjelpe til på kjøkkenet. Leia. Sandra og Christina gjorde en super jobb under hele samlingen og representert klubben vår på en flott måte.


Onsdag og torsdag kjørte vi treningene klubbvis, og SOT sine jenter trente veldig godt. Det var flere nye elementer som ble vist frem på disse dagene. Eline, Mariell, Lieve, Lotta og Natalie var flinke til å trene, jobbe hardt - selv med støle kropper og litt lite søvn. Det er som regel en tøff oppstart etter lang ferie, men de var bilde og positive under hele samlingen. Flinke til å lytte til beskjeder og følge regler.


Fredag ble de igjen blandet i 3 grupper på tvers av klubber og alder, da vi som avslutning på lørdag gav gruppene en oppgave om å lage en dans/fremføring. Andre økt fredag trente vi sammen med utøvere fra Allingås, så det ble også noen nye svenske bekjentskaper. Dette er veldig hyggelig og lærerikt for alle sammen.


Fredag kveld gikk vi alle 35 samlet ut å spiste på restaurant i byen. Det var deilig pizza og pasta.


Lørdag hadde vi siste økt, og helt på slutten en fremføring av dansen til alle de tre blandene gruppene. Alle gruppene hadde vært kreative, fikk med seg noen spesielle krav som hoppserie og piruetter, og var flinke til å bruke musikkens tema inn i dansene.


Vi takker Liliana og Vetle fra Moss Turnforening for flotte treninger og godt samarbeid mellom trenere på denne super-samlingen i Sverige, og gleder oss allerede til neste gang vi kan gjøre noe sammen.198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page