top of page

Rekorddeltakelse i årets Slemmestad Open Vennskapskonkurranse

Vi satte arrangmentsrekord i antall påmeldte utøvere til årets Slemmestad Open Vennskapskonkurranse med over 200 deltakere totalt fra 6 til 18 år. Jentene var ca 130 utøvere, fordelt i 3 puljer på lørdag 13 november, og guttene ca. 75 utøvere fordelt i 2 puljer på søndag 14 november. Det var med deltakere fra Drammen, Hokksund, Njård, Oslo, Nedre Glomma, Hammer, Nordstrand og arrangørklubben Slemmestad. 4 av klubbene stilte opp med både jenter og gutter i konkurransen hos oss.


Lørdag 13 november turnet jentene i 3 puljer. I første pulje deltok de yngste og ferskeste utøverne i SOT. Disse jentene er mellom 6-10 år og trener 1x til 2x pr uke. Jentene viste frem øvelsene sine for første gang i konkurranse, og alle fikk like premier etter konkurransen, ropt opp en og en etter startlista. I pulje 2 fikk også med oss noen gjester. Her turnet aspirantene fra Hokksund, Njård, Nedre Glomma, Drammen og de jentene fra SOT som trener 2-3x eller mer pr uke. Disse jentene er også mellom 6-10 år, og overrasket med stilige visninger av sine øvelser. I pulje 3 deltok alle de som fyller 11 år eller mer i 2021. Her turner man i klasser, og får poeng og rangering på plassering etter poengsum. I denne puljen fikk vi også flere gjester, i tillegg til de tidligere nevnte klubbene deltok det også utøvere fra Oslo og Njård i denne puljen.


Vinnere:

Rekrutt jenter 11 år: Camilla Pirka Dahl, Nedre Glomma, poeng 49,150

Rekrutt jenter 12 år: Lieve van der Most, Slemmestad, poeng 49,600

Klasse I (13-14 år): Fjola Saude-Gaubin, Hokksund, poeng 52,700

Klasse II: (15-16 år): Juliet Wivelstad, Oslo, poeng 57,250

FIG Junior (13-15 år) internasjonalt reglement: Sanne Marie Lunde, Slemmestad, poeng 43,550


Søndag 14 november turnet guttene i 2 puljer. I første pulje deltok de eldste guttene, fra de som fyller 11 år i 2021 og opp til Klasse III (17-18 år). Det var ikke så mange gutter i de rangerte klassene, men vi fikk se flott fremgang fra mange utøvere sent på sesongen. Verdt å nevnte er Mees van der Most med dobbelt salto i frittstående! Han skal representere Viken og Oslo gymnastikk og turnkrets i Norgesfinalen for kretslag til helgen, sammen med Marcus Valle.


I pulje 2 søndag 14 november var det duket for de yngste gutta. Dette er aspiranter i aldersgruppen 6-10 år. Noen er helt ferske turnere nå i høst, og var med på sin første konkurranse, og noen trener som de store gutta allerede 4-5x i uka. Vi hadde gjester fra klubbene Hammer, Hokksund, Nedre Glomma, Nordstrand, Oslo i tillegg til våre egne gutter fra Slemmestad. Disse guttene turner øvelser etter en nasjonal stige for gutter, LUM-stigen, som består av 6 forskjellige trinn i hvert apparat. Her var det mange fine øvelser å se. I denne klassen får man ikke rangering og plassering, og alle ble ropt opp etter startlista for å motta sin pokal for super fremvisning av konkurranseøvelsene.


Vinnere:

Rekrutt 11-12 år: Dean Aiden Johnson, Slemmestad, poeng 67,200

Klasse I (13-14 år): Noah Alexander Bystrøm, Hammer, poeng 51,800

Klasse II (15-16 år): Mees van der Most, Slemmestad, poeng 65,550


Vi takker alle som bidro til ett vellykket arrangment i treningshallen vår på Åros fabrikker!

198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page